Borba protiv starenja 2

Veljača 2016.

vlasnica Medicinskog centra Hura

BIOPTRON: ZA OPTIMALNU STIMULACIJU KOLAGENA I ELASTINA

Dr Hura u svojoj klinici s uređajem BIOPTRON 2

BIOPTRON polariziranu svjetlost koristim 18 godina kao jednu od glavnih metoda u svojoj praksi i podršku u tretmanima ljepote i u polju estetske medicine. Zahvaljujući redovnim tretmanima svjetlosnom terapijom, u kratkom vremenskom periodu postižu se vidljivi rezultati u domeni djelovanja kozmetičkih preparata i preparata u estetskoj medicini, koža je bolje nahranjena, a stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina dolazi do smanjenja plitkih i dubokih bora.

Također, uspješno koristimo BIOPTRON svjetlosnu terapiju u liječenju alopecia aerate, kao i za poboljšanje stanja slabe kose. Koristili smo kombiniranu metodu – svjetlosnu terapiju i masažu glave, ponekad zajedno sa tonikom za rast folikula dlake. Primjetili smo da vrlo brzo dolazi do poboljšanja stanja kose, smanjuje se njeno opadanje, a kosi se vraća sjaj.

Naše ordinacije su poznate po odličnim rezultatima u revitalizaciji kože, zahvaljujući rutinskoj kombinaciji klasičnih metoda koje se koriste u klasičnoj medicini sa BIOPTRON svijetlosnom terapijom. U praksi, sve estetske tretmane završavamo polariziranom svjetlosnom terapijom. Zahvaljujući tome, sigurni smo da je koža dobro upila preparate, a pored toga, smanjili smo rizik od infekcije.

Sa svjetlosnom terapijom sigurni smo da ćemo imati dobre rezultate u biomimetičkoj mezoterapiji, PRP terapiji krvnom plazmom, uklanjanju mrlja sa kože, modeliranju kontura lica ili prilikom ubrizgavanja injekcija botoksa ili hijaluronske kiseline. Odlični rezultati primjene polarizirane svijetlosti vidljivi su u zarastanju tkiva poslije estetskih operacija. To je vrlo važno kod svih tretmana, jer svijetlost nije samo katalizator koji ubrzava proces zarastanja tkiva, već je i brz način za smanjenje otoka. Poslije operacije nosa veoma je važno vratiti prohodnost nosnih kanala. Preporučujem BIOPTRON u svakodnevnoj praksi, kao inovativnu, fiziološku metodu koja nema neželjenih učinaka.