BIOPTRON AG, Švicarska

Kompanija BIOPTRON AG, član Zepter grupe, proizvodi medicinske uređaje vrhunske švicarske kvalitete i jamči najviše standarde u proizvodnji.
Kompanija BIOPTRON AG je 1996. godine postala dio multinacionalne kompanije Zepter International, sa sjedištem u Švicarskoj, koja proizvodi, prodaje i distribuira visokokvalitetne proizvode iz slijedećih programa: Medical, Cosmetics, Luxury, Home Art i Home Care.
BIOPTRON AG pripada programu Zepter Medical, koji u svojoj ponudi ima razne klinički ispitane i certificirane medicinske uređaje i proizvode.

ZEPTER grupa

 

  • 8 tvornica
  • Na 5 kontinenata
  • U 60 zemalja
  • Više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika
  • Više od 760.000.000 prodanih proizvoda

BIOPTRON ŠIROM SVIJETA

VIŠE OD 60 ZEMALJA
VIŠE OD 30 GODINA NA SVJETSKOM TRŽIŠTU
VIŠE OD 3,000,000 PRODANIH UREĐAJA

Naša misija

BIOPTRON AG jedan je od vodećih proizvođača medicinskih uređaja za svjetlosnu terapiju u svijetu. Naša kompanija je posvećena dugoročnim i temeljitim istraživanjima i razvoju, kao i proizvodnji jedinstvenih medicinskih uređaja - BIOPTRON sustava svjetlosne terapije.
Naš cilj je da kontinuiranom primjenom inovativnih rješenja i dostignuća izgradimo i ojačamo vodeću poziciju i međunarodno priznanje svjetlosne terapije. Od spajanja s kompanijom Zepter International, prodano je više od 3 milijuna uređaja, na zadovoljstvo njihovih korisnika.

ŽIVI ZDRAVO. ŽIVI DULJE

Istraživanje i razvoj

Višegodišnje iskustvo i istraživanja pokazala su pozitivno djelovanje BIOPTRON svjetlosne terapije i doveli do široke primjene u raznim sektorima medicine. Ova terapija je prihvaćena širom svijeta kao novi tretman u prevenciji i liječenju različitih medicinskih stanja.
Znanstveni tim BIOPTRON AG neprekidno surađuje sa stručnjacima, istraživačima i liječnicima u mnogim zemljama s ciljem daljnjih ispitivanja karakteristika i terapeutskog učinka BIOPTRON svjetlosne terapije.
BIOPTRON AG surađuje s više od 500 znanstvenika, 1.000 klinika i 5.000 liječnika i drugog medicinskog osoblja.

Certifikati kvalitete

U laboratorijama kompanije BIOPTRON AG kontinuirano se vrše ispitivanja i usavršavanja Bioptron uređaja na osnovi najnovijih znanstvenih studija koje su izradile nezavisne institucije. Naši proizvodni procesi, uključujući istraživanje i razvoj, procjenu dobavljača, isporuku komponenti za proizvodnju, kontrolu i proizvodnju svih uređaja, ispunjavaju direktive Europske zajednice za medicinske uređaje 93/42/EEC, kao i specifične propise na lokalnim tržištima.

Američka agencija za lijekove
510 (k) odobrenje za bol

Za detaljne informacije posjetite "510(k) Premarket Notification Database" Naš 510(k) broj: K032216