Borba protiv starenja 1

Rujan 2015.

dermatolog i specijalist za anti-age tretmane protiv starenja, Francuska

FRANCUSKA VEZA: BIOPTRON REVITALIZIRA KOŽU

Dr. Christian Deperdu demonstrira upotrebu BIOPTRON 2 na nedavno održanom svjetskom kongresu anti-age medicine u Monaku
Za medicinski uređaj BIOPTRON saznao sam prije dvije godine iz brojnih publikacija sa područja liječenja opekotina, ulkusa i traumatologije. Te ozljede ne spadaju u područje moje specijalnosti i bio sam malo zbunjen – ali poslije detaljnijeg istraživanja, otkrio sam da se BIOPTRON uređaj takođe može uspješno koristiti i u borbi protiv starenja.

Ponuđeno mi je da isprobam BIOPTRON u svojoj lječničkoj ordinaciji u sklopu estetske i anti-ageing medicine. U našem anti-ageing centru, uređaj za polariziranu svjetlosnu terapiju koristim već 18 mjeseci u razne svrhe: prije i poslije ubrizgavanja injekcija botoksa i filera, za smanjenje upala i modrica; kod mezoterapije i primjene mikroiglica.

Također koristim BIOPTRON poslije radio valova radi smanjenja crvenila; prije i poslije ablativnog lasera (frakcionirani CO2 i erbijum laser) zbog analgezijskog djelovanja i poticanja zarastanja rana.

U našem centru, koristimo ga prije i poslije blefaroplastike, ili ga dajemo na privremeno korištenje našim pacijentima radi tretmana nekoliko puta dnevno poslije intervencije. Od nedavno, također ga uspješno koristimo poslije kriolipolize, zbog analgezijskog djelovanja.