Liječenje akni

Rujan 2015.

Dermatologinja i specijalista za anti-ageing, Francuska i Monaco

ŽIVOT BEZ AKNI: BIOPTRON UNIŠTAVA BAKTERIJE KOJE UZROKUJU
AKNE I SPRJEČAVA NJIHOV NASTANAK; KOŽA LICA PONOVO POSTAJE
ČISTA I ZDRAVA

Dr Suzanna Miniconi Orban u svojoj klinici u Monacu

Kao što sam vidjela u svojoj praksi, a osobe koje imaju akne to dobro znaju, nisu dovoljni samo losion i krema da bi se izbrisali dugotrajni tragovi nekih problema s kožom. Akne mogu imati ozbiljne posljedice na samopouzdanje i psihičko zdravlje.

Nekada smo za liječenje akni imali na raspolaganju samo topijske kreme, oralne antibiotike u pilulama i oralne retinoide, koji imaju potencijalno neželjene učinke. 

Danas je tu BIOPTRON medicinska svjetlosna terapija – 100% sigurna i klinički dokazana terapija koja pomaže u liječenju i kontroliranju akni. BIOPTRON emitira tzv. polariziranu medicinsku svjetlost koja optimalno prolazi kroz kožu. Samo jedna terapija dnevno u trajanju od deset do petnaest minuta pomaže u uspiješnom liječenju akni.

Polarizirana svjetlost sadrži specijalne, jednake doze plave i crvene svjetlosti koje se nalaze u snopu BIOPTRON svjetlosti. Plava svijetlost BIOPTRONA eliminira bakterije koje uzrokuju akne, dok u isto vrijeme crvena svjetlost smiruje upalu i potiče sakupljanje lojnih žlijezda koje proizvode višak masnoće koja začepljuje pore na koži.

BIOPTRON je bezbolna terapija, bez upotrebe lijekova, veoma učinkovita kada se koristi u kombinaciji sa praktično svim lokalnim i općim terapijama. 
Pored toga, još jedna prednost BIOPTRON svjetlosne terapije je poticanje prirodne proizvodnje kolagena, koji sprječava stvaranje ožiljaka i smanjuje bore. Dakle, to je kvalitetan uređaj za borbu protiv starenja.