Borba protiv starenja

BIOPTRON SVJETLOSNA TERAPIJA PROTIV STARENJA ZNAČAJNO SMANJUJE BORE


Milijuni ljudi širom svijeta sve više koriste BIOPTRON kao neinvazivnu kozmetičku terapiju za mladenački izgled kože. Švicarski uređaj BIOPTRON izabran je za najbolji anti-ageing uređaj na Europskom kongresu estetske i anti-ageing medicine u Parizu.

Nekoliko međunarodnih medicinskih stručnjaka predstavilo je učinke BIOPTRON svjetlosne terapije na konferencijama iz područja borbe protiv starenja održanim u Londonu, Parizu, Monte Carlu, Varšavi i Bukureštu. Oni su pokazali da klinički dokazana, polarizirana BIOPTRON svjetlost smanjuje bore, izjednačava boju tena i poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, dajući joj zdrav, mladenački izgled.

Klinička istraživanja su pokazala da BIOPTRON ima pozitivan, stimulativan učinak na fibroblaste, stanice u koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Sigurni i neinvazivni tretmani BIOPTRONOM od samo deset minuta dnevno smanjuju bore, bez ikakvih neželjenih učinaka.IZGLEDAJTE GODINAMA MLAĐI NA PRIRODAN NAČIN - BEZ KIRURŠKE INTERVENCIJE


Ranije su efekti BIOPTRON terapije mogli biti ostvareni samo poslije niza tretmana u salonima ljepote i specijaliziranim klinikama. Međutim, od sada ju možete koristiti u udobnosti vlastitog doma i vratiti prirodan sjaj vašem licu, izjednačiti boju tena, poboljšati teksturu kože i smanjite bore. Nevjerovatni rezultati postižu se svakodnevnom upotrebom od po deset minuta dnevno, budući da BIOPTRON svjetlost potiče proizvodnju kolagena ispod površine kože. Visoka BIOPTRON tehnologija može se kombinirati sa kozmetičkim kremama, a rezultati poslije već dva tjedna su poboljšana mikrocirkulacija i čvršća, blistava koža.

Beauty

BIOPTRON: VRHUNSKO RJEŠENJE U BORBI PROTIV STARENJA

MEDICINSKA ANTI-AGEING BIOPTRON SVJETLOSNA TERAPIJA: IZBOR MEDICINSKIH STRUČNJAKA


Medicinski stručnjaci širom svijeta odlučuju se za BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2 za upotrebu u klinikama za ljepotu i pri borbi protiv vidljivih znakova starenja. Dr. Christian Deperdu, dermatolog i specijalist za tretmane protiv starenja iz Francuske; Dr. Bogdan Dimitrie Niculae, predsjednik Rumunskog udruženja za anti-ageing i glavni dermatolog u klinici Lasermed; dr Jasmina Lalošević iz Beograda (Srbija), osnivač anti-ageing klinike AestheticMed, I Dr. Urszula Hura, vlasnica medicinskog centra Hura (Poljska), potvrdili su učinkovitost i jednostavnu upotrebu BIOPTRON svjetlosne terapije u sklopu različitih popularnih anti-ageing procedura: poslije mezoterapije i hijaluronskih filera, PRP liftinga i poslije liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura, a čak i kao dopunske terapije kod tretmana kose i poslije transplantacije kose. Pozivamo vas da pročitate stručna mišljenja nezavisnih medicinskih stručnjaka sa područja anti-ageinga.