BIOPTRON - dobitnik prve nagrade za najbolji anti-ageing uređaj

Listopad 2014.
Izložba
BIOPTRON je dobitnik prve nagrade za najbolji anti-ageing uređaj na Drugom europskom kongresu estetske i anti-ageing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem listopada.

Informacija

BIOPTRON stručni tim (s desna nalijevo): dr Jasmina Lalošević, dr. Christian Deperdu, dr Sanja Vranić, dr. Michael T. McNamara, dr. Tijana Tomić

BIOPTRON je dobitnik prve nagrade za najbolji anti-ageing uređaj na Drugom europskom kongresu estetske i anti-ageing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem listopada.
Nakon uspjeha Prvog europskog kongresa anti-ageing medicine prošle godine, AMEC 2014 je bio još uspješniji. AMEC 2014 je nastao s idejom da se izađe u susret potrebama za većim globalnim događajem u području estetike i anti-ageing medicine na nivou Europe. Kongres je baziran na pristupu koji obuhvaća više specijalnosti u praksi estetske medicine, kao i na multidisciplinarnoj kombinaciji preventivne i anti-ageing medicine.


BIOPTRON svjetlosna terapija na Europskom kongresu anti-ageing medicine AMEC 2014. u Parizu

BIOPTRON svjetlosna terapija, lider u području anti-ageing medicine, dobitnik je prve nagrade za najbolji anti-ageing uređaj na Drugom europskom kongresu estetske i anti-ageing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem listopada.

ceremony.jpg
Dodjela nagrada - AMEC Pariz

lnternacionalni tim medicinskih stručnjaka predstavio je učinke BIOPTRON svjetlosne terapije u anti-ageingu, gdje su klinička istraživanja pokazala da Bioptron svjetlosna terapija ima pozitivno i stimulativno djelovanje na fibroblaste, stanice u našoj koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Kao posljedica starenja i izlaganja sunčevoj svjetlosti, smanjuje se količina ova dva proteina u ljudskoj koži i javljaju fine linije i bore. Sigurnim i neinvazivnim svakodnevnim tretmanima BIOPTRON svjetlošću, u trajanju od samo 10 minuta, ove bore nestaju bez ikakvih neželjenih učinaka.
Dr Christian Deperdu, dermatolog i specijalista za anti-ageing tretmane iz grada Beausoleil u Francuskoj (u blizini Monaca) i dr Jasmina Lalošević iz Beograda, osnivač anti-ageing klinike Aesthetic Med, održali su prezentacije na BIOPTRON štandu na AMEC-u 2014. Oni su demonstrirali učinkovitost i jednostavnost upotrebe BIOPTRON svjetlosne terapije u sklopu različitih popularnih anti-ageing procedura: poslije mezoterapije i hijaluronskih filera, PRP liftinga i poslije liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura. Tom prilikom, podjelili su sa prisutnim liječnicima svoja iskustva u vezi sa svakodnevnom uspješnom primjenom BIOPTRON svjetlosne terapije.


Svjetlost koja leči
Bioptron svjetlost je sinonim za medicinsku svjetlosnu terapiju i svjetski lider na tržištu u ovom polju, na osnovu 25 godina detaljnih i certificiranih medicinskih i znanstvenih istraživanja. BIOPTRON svjetlosna terapija je također učinkovita za indikacije u području anti-ageinga. BIOPTRON je certificirani medicinski uređaj, baziran na patentiranoj svjetlosnoj tehnologiji. BIOPTRON AG je tvrtka u sastavu kompanije Zepter International, osnovana u Švicarskoj, koja se već 25 godina bavi proizvodnjom visokokvalitetnih medicinskih uređaja. BIOPTRON se proizvodi u tri modela i do sada je prodano više od tri milijuna ovih uređaja, što ga čini najuspješnijim uređajem za svjetlosnu terapiju danas na tržištu. BIOPTRON se može kupiti u više od 60 zemalja širom svijeta.


Učinci BIOPTRON svjetlosti
Dr. Michael McNamara, globalni internacionalni ‘opinion leader’ kompanije BIOPTRON AG, sudjelovao je kao gost-predavač na kongresu AMEC 2014. Pored anti-ageing karakteristika BIOPTRON svjetlosne terapije, dr. McNamara je ukratko predstavio i njenu široku primjenu, koja čini BIOPTRON globalnim liderom u području svjetlosne terapije: ublažava bol, brže i bolje zacjeljuje rane, liječi upale tkiva, sportske povrede, eliminira bol u vratu i donjem dijelu leđa, liječi akne i mnoga druga medicinska stanja. BIOPTRON je blagotvoran za zdravlje ako se koristi svakodnevno, a može i smanjiti rizik od težih oboljenja modernog doba, kao što su infarkt, moždani udar i karcinom. Nezaobilazni je dio tretmana za pomlađivanje kože i idealna svakodnevna terapija u kućnim uvjetima.