BIOPTRON - dobitnik prestižne nagrade za antiageing „Umjetnost ljepote“

Listopad 2016.
Događaji
Međunarodna nagrada na kongresu medicine u Azerbejdžanu je istinsko obilježje kvalitete, koje budi povjerenje kupaca i poštovanje u svijetu medicine

Informacija

BIOPTRON je dobitnik nagrade za anti-ageing „Umjetnost ljepote“ na  III anti-ageing kongresu u Azerbejdžanu. Kongres estetske i anti-ageing medicine održan je 6. i 7. listopada 2016. u Bakuu.

Kao i obično, vodeće svjetske kompanije osigurale su jak i raznovrstan znanstveni program iz područja estetske dermatologije, plastične kirurgije, produktivnog starenja i preventivne, regenerativne i anti-ageing medicine.

Renomirani svjetski predavači održali su inovativna predavanja i radionice iz podrućja anti-ageing medicine. Kompanija ZEPTER INTERNATIONAL predstavila je znanstveno-medicinski program i demonstracije polarizirane BIOPTRON svjetlosti.

Dr Sanja Vranić, međunarodni Brand direktor za BIOPTRON, održala je predavanje o BIOPTRONU, kome su prisustvovali estetski dermatolozi, plastični kirurzi i stručnjaci za anti-ageing iz područja medicine, biotehnologije i farmacije.

U svom predavanju pod naslovom „Medicinska svjetlost: novi horizonti u području ljepote i podmlađivanja kože“, dr Vranić je predstavila dokaze o učincima BIOPTRON svjetlosti različite valne dužine, koja liječi razne medicinske probleme i pomaže koži u borbi protiv starenja.

Glavna tema njenog izlaganja bili su znanstveno dokazani pozitivni učinci BIOPTRON medicinske svjetlosne terapije u anti-ageingu. Naime, klinička istraživanja su pokazala da BIOPTRON ima pozitivno stimulativno djelovanje na određene stanice u koži koje se nazivaju fibroblasti a koje su zaslužne za proizvodnju kolagena i elastina.

Na gala večeri koja je održana drugog dana kongresa, BIOPTRON i kompanija ZEPTER INTERNATIONAL primili su nagradu „Umjetnost ljepote“ – nacionalnu nagradu iz područja estetske i anti-ageing medicine u kategoriji „Međunaordni brend godine“.

Žiri sastavljen od vodećih međunarodnih i domaćih stručnjaka izabrao je BIOPTRON kao najbolje anti-ageing rješenje, uz napomenu da je Nagrada „Umjetnost ljepote“ istinsko obilježje kvalitete, koje budi povjerenje kupaca i poštovanje u svijetu medicine.



Dr Sanja Vranić, međunarodni brand direktor za BIOPTRON prima nagradu
„Umjetnost ljepote“ na III anti-ageing kongresu u Azerbejdžanu.