BIOPTRON MASTER KLASA MONTE CARLO

Ožujak 2016
Izložba
BIOPTRON - revolucionarni medicinski uređaj za svjetlosnu terapiju, prikazan nedavno na 14. svjetskom kongresu estetske i anti-ageing medicine (AMWC) u Monacu.

Informacija

INFORMACIJA
Pod okriljem Svjetskog društva za interdisciplinarnu anti-ageing medicinu (WOSIAM), Svjetski kongres estetske i anti-ageing medicine obilježio je svoju četrnaestu godišnjicu. 

Ovaj događaj je po drugi put organiziran u Kneževini Monako, i ponovo je BIOPTRON medicinska svjetlosna terapija bila u centru pažnje.

Tijekom posljednjih 14 godina, AMEC je odigrao ključnu ulogu u znanstvenom anti-ageingu na globalnoj razini.

Program kongresa 2016. godine bio je posvećen načinima učinkovite prevencije starenja primjenom estetskih metoda za poboljšanje vanjskog izgleda (dermatologija i kirurgija), kao i anti-ageing metoda koja poboljšava opće stanje organizma izvana i iznutra, kao što je BIOPTRON medicinska svjetlosna terapija.

Neki od najtraženijih stručnjaka na polju estetske dermatologije, plastične i estetske kirurgije i multidisciplinarne preventivne i anti-ageing medicine govorili su na kongresu o BIOPTRON medicinskoj svjetlosnoj terapiji, koja licu vraća prirodan sjaj, poboljšava teksturu kože, ujednačava boju tena i smanjuje čak i najupornije bore - u udobnoj kućnoj atmosferi.

Stručnjaci širom svijeta koriste BIOPTRON MedAll, BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2 na klinikama za ljepotu i anti-ageing. Dr Christian Deperdu, dermatolog i specijalista za anti-ageing tretmane iz grada Beausoleil u Francuskoj; dr Bogdan Dimitrie Nikulae, predsjednik Rumunjskog anti-ageing udruženja i glavni dermatolog na klinici Lasermed; dr Jasmina Lalošević iz Beograda (Srbija), osnivač anti-ageing klinike Aesthetic Med i dr Urszula Hura, vlasnica Hura medicinskog centra (Poljska) i mnogi drugi liječnici, potvrdili su učinkovitost i jednostavnost upotrebe BIOPTRON svjetlosne terapije u sklopu različitih popularnih anti-ageing procedura.

Revolucionarni medicinski uređaj za svjetlosnu terapiju koristi se poslije mezoterapije, hijaluronskih filera, PRP liftinga, liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura, a čak i kao dopunska terapija za tretmane kose i poslije transplantacije kose.

Za detaljne informacije o tome kako i zašto BIOPTRON ima vodeću ulogu u anti-ageingu, posjetite stranicu: www.bioptron.com/What-it-Treats/Anti-Aging.aspx.

Pročitajte profesionalna mišljenja nezavisnih stručnjaka za anti-ageing na stranici: www.bioptron.com/Professionals/Doctors-Corner.aspx.
GALERIJA FOTOGRAFIJA