Club Live 1OO

BIOPTRON SVJETLOST ZA LJEPOTU

Naša koža je najizloženiji organ! Ljepota je bitna, a kako bi ostali lijepi i zdravi potrebno je pozitivno djelovati i pomoći tijelu. BIOPTRON ima pozitivan, stimulativan učinak na kožu te proizvodi kolagen i elastin koji će vašu kožu obnoviti i ojačati!

bioptron

Naša koža podložna je raznim promjenama i problemima tijekom naših života, od mladenačkih akna do staračkih bora. Klinička istraživanja su pokazala kako BIOPTRON ima pozitivan, stimulativan učinak na fibroblaste, stanice u koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina.

  • Otklonite probleme s aknama
  • Potaknite proizvodnju kolagena i elastina.
  • Smanjite bore bez neželjenih učinaka
  • Zamijenite specijalizirane klinike za pomlađivanje 10 minutnom terapijom u svome domu
bioptron

Izgledajte godinama mlađi na prirodan način bez kirurške intervencije

Ranije su efekti BIOPTRON terapije mogli biti ostvareni samo poslije niza tretmana u salonima ljepote i specijaliziranim klinikama. Međutim, od sada ju možete koristiti u udobnosti vlastitoga doma.

Visoka BIOPTRON tehnologija može se kombinirati s kozmetičkim kremama, a rezultati poslije samo dva tjedna su poboljšana mikrocirkulacija, čvršća i blistava koža.

Milijuni ljudi širom svijeta sve više koriste BIOPTRON kao neinvazivnu kozmetičku terapiju za mladenački izgled kože.

Švicarski uređaj BIOPTRON izabran je za najbolji anti-ageing uređaj na Europskom kongresu estetske i anti-ageing medicine u Parizu!

Više o pozitivnim učincima BIOPTRONA možete saznati ovdje.
Postanite i vi jedan od zadovoljnih korisnika BIOPTRONA
Kontaktirajte nas!

Molimo popunite slijedeći formular.
Jedan od naših Zepter savjetnika će Vas uskoro kontaktirati i dati Vam priliku da iskusite kvalitetu BIOPTRON sustava svjetlosne terapije iz prve ruke,

* Izaberite prezentaciju:
Pročitajte uvjete i označite kućicu sa „√" kako biste nastavili.

INFORMACIJA ZA ZAŠTITU PRIVATNOSTI BIOPTRON AG vas obavještava da će koristiti prikupljene podatke kao vlasnik podataka za poslovne i marketinške svrhe. Sve prikupljene podatke obrađivat će naše osoblje zaduženo za informacijske sustave. Podaci se neće dijeliti;mogu se koristiti samo za naznačenu svrhu, nakon pristanka korisnika.