Club Live 100

Postanite dio ZEPTER Club Live 100

Ostvarite članske povlastice, premije i popuste na sve proizvode Zeptera! Učlanjenje u Club Live 100 je besplatno i nije uvjetovano prethodnom kupnjom!

SAZNAJ VIŠE

BIOPTRON svjetlosna terapija

BIOPTRON je medicinski uređaj za zacjeljivanje rana, ublažavanje boli, liječenje kože i otklanjanje raznih zdravstvenih i estetskih problema.

BIOPTRON vas liječi na kvantnoj razini (razini atoma), a to čini pomoću hiperpolarizirane svjetlosti. Uspješno liječi probleme s raznim organima, kožom, hormonima pa čak utječe i na vaše stanje uma odnosno pomaže kod depresije.

Također ga se koristi kod zacjeljenja rana nakon operacija. Ne samo da će proces ubrzati već će rana zacijeliti kvalitetnije i rizik od komplikacija će biti smanjen.

Saznajte više o BIOPTRONU.

Poklanjamo vam tri potpuno BESPLATNA tretmana

Kontaktirajte nas i naši stručnjaci će vam omogućiti da BIOPTRON svjetlost osjetite na vlastitoj koži!


Tri potpuno besplatna tretmana čekaju na vas!


Kontaktirajte nas!

Molimo popunite slijedeći formular.
Jedan od naših Zepter savjetnika će Vas uskoro kontaktirati i dati Vam priliku da iskusite kvalitetu BIOPTRON sustava svjetlosne terapije iz prve ruke,

* Izaberite prezentaciju:
Pročitajte uvjete i označite kućicu sa „√" kako biste nastavili.

INFORMACIJA ZA ZAŠTITU PRIVATNOSTI BIOPTRON AG vas obavještava da će koristiti prikupljene podatke kao vlasnik podataka za poslovne i marketinške svrhe. Sve prikupljene podatke obrađivat će naše osoblje zaduženo za informacijske sustave. Podaci se neće dijeliti;mogu se koristiti samo za naznačenu svrhu, nakon pristanka korisnika.